Már-már azt hihettük, hogy a Colosseum, amit akartatok, be fog zárni. A műsor is ellaposodott. De nem.

Új attrakció lépett a porondra: Prigozsin úr halála címmel.  Most erről lehet beszélni. Tényleg azt gondoltátok, hogy a szervezők nem gondoltak mindenre? 🙂 Dehogynem! Mindig kell újat tudni mutatni a plebsnek. Így most az ellankadt táborok, szurkolói csoportok feléledhetnek. Ismét nyüzsi van a nézőtéren, izgatott latolgatás.

Pedig a Városban közben érdekes dolgok történnek. Ha lehet még érdekesebbek, mint a porondon. Bevezetni igyekeznek egy digitális fizetőeszközt. Ezzel nem megkönnyíteni fogják az életünket – amikor a bankkártya volt a sztár is ezt ígérték, de egyáltalán nem lett könnyebb kártyával fizetni -, hanem szabályozni. Hiszen innentől kezdve védtelen a társadalom egy központi akarattal szemben.
De zajlik a Nyugat veresége is. Hamarosan az EU gazdasági mélyrepülésbe kezd. De az USA gazdasági látóhatárán is erős vihar készülődik. Ezt is el kell fedni.
Már pedzegetnek újra vírus-zenét a lantosok. A WHO dörzsöli is a kezét.
És talonban van az UFÓ kártya is. Azon sem csodálkoznék, ha egyszerre csak létrejönne – a monitorokon legalábbis – egy harmadik típusú találkozás.

Figyelmezzünk, barátaim, figyelmezzünk, mert át akarnak verni.

Talán ezt is élvezné

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük